Skip to main content

Tillsammans löser vi
framtidens hälsoutmaningar

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som arbetar för att utveckla innovativa behandlingar och hållbara vårdlösningar mot svåra sjukdomar med målet att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom.  
Vi  arbetar för att flytta fram gränsen för vad som är möjligt att uppnå med medicinsk behandling – med människan som berörs i centrum.

 

I år firar vi 10 år – ett årtionde fyllt av banbrytande innovationer, kreativitet,
lösningar och påverkan. Nu ser vi framåt mot att skapa fler möjligheter. 
Här kan du ta del av historiken:

Ungt företag med lång erfarenhet

I år firar vi 10 år – ett årtionde fyllt av banbrytande innovationer, kreativitet, lösningar och påverkan. Nu ser vi framåt mot att skapa fler möjligheter. 

AbbVie bildades 2013 då Abbott omstrukturerade sin verksamhet och knoppade av biopharmadelen som blev ett eget företag med ett nytt namn: AbbVie. Namnet AbbVie länkar samman vårt förflutna med 130 års erfarenhet från klinisk forskning och utveckling gemensamt med Abbott, och vår framtid med fokus på att förbättra liv, ”Vie”. Vi gör det med ett långsiktigt engagemang som en ansvarsfull samhällsaktör, med en hög ambition inom etik, integritet, miljö och kvalitet.

Vi satsar omfattande resurser på forskning och utveckling inom fem huvudområden där vi har lång erfarenhet och där vi är övertygade om att vi kan göra skillnad för ännu fler människor i framtiden; 
immunologi, neurologi, onkologi, virologi och ögonsjukdomar.

Här kan du läsa mer om våra fokusområden.

 

Se film om AbbVie här:

We are AbbVie

Följ oss på våra sociala medier:

Vår forskning

Forskning som gör skillnad för människor

Vi satsar omfattande resurser på forskning och utveckling för att lösa framtidens hälsoutmaningar.

Tillsammans gör vi skillnad


De bästa lösningarna skapar vi tillsammans. 
Våra samarbetspartners finns i hela vårdkedjan; vårdgivare, patienter, anhöriga, beslutsfattare, organisationer och andra samhällsaktörer. 

 

 

 

Läs mer om våra samarbeten

 

SE-ABBV-220048v1. Senast uppdaterad 23-04-14.