Skip to main content

Karriär

Vi drivs av att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. En bra kultur ger oss större möjligheter att nå vårt mål att göra skillnad. 2023 utsågs vi för nionde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 

Var med och gör skillnad

Hos oss arbetar människor med olika bakgrund, expertis och perspektiv, och även flera som själva har erfarenhet av att vara patient eller anhörig. Oavsett våra olikheter delar vi ett gemensamt mål: att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. 

Arbeta hos oss

För att nå vårt mål behöver vi de bästa medarbetarna och vi satsar därför på att vara den bästa arbetsplatsen. Oavsett yrkesområde erbjuder vi spännande karriärmöjligheter, både lokalt och internationellt, samt möjlighet till utveckling genom projekt och samarbeten. Vi vill hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Alltid människan i fokus

Birgitta Björnek, External Affairs Manager:

“Jag ser mig som en länk mellan de som påverkas av sjukdom, deras organisationer och mina kollegor inom AbbVie. Innovationer skapar värde först när de når
användarna och är till nytta för dem. Därför måste vi samskapa med alla
relevanta parter"

Engagerade medarbetare

Varje år genomför vi Möjligheternas Dag, vårt svenska initiativ inom ramen för Week of Possibilities, vårt globala initiativ som pågår runt om i världen under en vecka.

SE-ABBV-220035v1. Senast uppdaterad 2022-04-27.