Karriär

Det är mer än ett jobb, det är en chans att göra verklig skillnad.


En bra kultur ger oss större möjligheter att nå vårt mål att göra skillnad. 2023 utsågs vi för nionde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser.  

Hos oss arbetar människor med olika bakgrund, expertis och perspektiv, och även flera som själva har erfarenhet av att vara patient eller anhörig. Oavsett våra olikheter delar vi ett gemensamt mål: att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. 

För att nå vårt mål behöver vi de bästa medarbetarna och vi satsar därför på att vara den bästa arbetsplatsen. Oavsett yrkesområde erbjuder vi spännande karriärmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt.vi för tionde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser.


Utforska möjligheter

Om du trivs som en del av ett mångsidigt team som vill göra skillnad – då vi är redo för dig.Jobba på AbbVie

Alltid människan i fokus


Jag ser mig som en länk mellan de som påverkas av sjukdom, deras organisationer och mina kollegor inom AbbVie. Innovationer skapar värde först när de når användarna och är till nytta för dem. Därför måste vi samskapa med alla relevanta parter.

Birgitta Björnek
External Affairs Manager, AbbVie Scandinavia
FORSKNING & UTVECKLING

Bidra till att upptäcka och utveckla innovativa läkemedel och lösningar inom team som Medical Affairs, Pharmacovigilance, Regulatory och Qualtity Assurance.

Sälj & Marknad

Våra sälj- och marknadsteam; Sales & Marketing, Market Access, Market Analytics & Business Intelligence som kopplar patienter till nya terapier och lösningar som kan ha en positiv inverkan på deras liv.

AFFÄRSVERKSAMHET

Hitta nya sätt att öka vår konkurrensfördel och stödja verksamheten inom bland annat: Business Technology Solutions, Communications, Finance, Human Resources, Governmental Affairs och Legal.

SE-ABBV-240046 v1. Senast uppdaterad april 2024.