Innovation och samarbeten

Vår verksamhet sträcker sig längre än att forska fram innovativa läkemedel. Vi kombinerar våra läkemedel med nyskapande vårdinitiativ, ofta i form av e-hälsolösningar. 


Samarbeten spelar en avgörande roll

Vi vet av erfarenhet att de bästa lösningarna skapar vi tillsammans. Därför samarbetar vi med andra för att lösa framtidens hälsoutmaningar. Bland våra samarbetspartners finns representanter från hela vårdkedjan; vårdgivare och patienter, anhöriga, beslutsfattare, intresseorganisationer och andra relevanta företag och samhällsaktörer. Vi söker ständigt nya och idérika partners och välkomnar de som vill samarbeta med oss mot samma mål. Följ oss gärna på X @abbvie_se, facebook @AbbVieSverige, Instagram samt vår Youtube-kanal.
AbbVie Home

Hållbara eHälsolösningar med digifysisk vård – digitalt när det passar, fysiskt när det behövs.

Golden Ticket

AbbVie Skandinavien lanserar Golden Ticket för att driva medicinsk innovation. Vinnaren har annonserats den 11 april. Läs mer.

AbbVie Home – digitalt när det passar, fysiskt när det behövs AbbVie samskapar eHälsolösningar med olika partners för att öka människors hälsa och livskvalitet. Se Mia berätta om hur digifysisk vård kan engagera personer som påverkas av sjukdom till att bli medskapare i sin hälsa och samtidigt frigöra vårdens resurser. 

AbbVie Home med Mia
AbbVie Home med Mia