Student och ung talang

Är du i början av din karriär eller funderar du på nästa steg efter avslutade studier? På ett marknadsbolag som AbbVie Skandinavien finns möjligheter för talanger med olika utbildningsbakgrund inom en rad olika funktioner. 


nyckeltal
Visste du att:


65+

Våra medarbetare har tillsammans kunskap från över 60 olika studieinstitut på universitetsnivå.


79%

Av våra befintliga medarbetare i Skandinavien har som lägst en motsvarande masterexamen.
 


20+

Vi rekryterar våra talanger från en rad olika utbildningsområden. Farmaci, Företagsekonomi, Sälj & Marknad, Farmakologi, Biologi & Biomedicin för att nämna de största. En examen inom medicin är även det vanligt hos oss.Självledarskap och utveckling

Vi sätter vi dig som medarbetare i förarsätet och tror på din förmåga till självledarskap vad gäller lärande och utveckling. Vi hjälps åt att identifiera din väg framåt men räknar med att du är motorn. Vi tror på din förmåga att göra skillnad för oss och vårt samhälle.

Vi är ett bolag under stadig tillväxt där vi ofta rekryterar externa talanger på alla nivåer, däremot tillsätts ungefär en av tre vakanser av interna kandidater. Vilket ger våra medarbetare stora möjligheter att växa i linje med sina utvecklingsplanerDet känns väldigt roligt att ha så stor möjlighet att växa på AbbVie. Från att jag tog examen som Apotekare från Uppsala Universitet 2018, har jag arbetat både inom Pharmacovigilance & Medical Information till att senaste året fått möjlighet att växa in i en Medical Advisor roll.

Elin Mårtensson
Medical Advisor, AbbVie Scandinavia


Vi är ett Great Place To Work

Sedan AbbVie bildades har det funnits på företagets strategiska agenda att skapa en unik företagskultur och bli den bästa arbetsplatsen. Detta mäter vi varje år genom att delta i medarbetarundersökningen Great Place to Work. Detta ger oss ett mått på hur väl våra medarbetare trivs och känner sig engagerade. I undersökningen bedöms vi på trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap.

Du som ung talang kommer hos oss vara omgiven av inspirerande och engagerande kollegor som tror på att du har förmågan att göra skillnad. Vi uppnår årligen de bästa resultaten i Great Place To Work och kommer fortsätta bygga en stark kultur tillsammans.  Möjligheter hos oss som student


Studentarbeten och projektmöjligheter

Vi jobbar aktivt med att engagera fler unga talanger att söka sig till läkemedelsindustrin. Just nu  bygger vi upp en projektbank med uppdrag som du som student löpande kommer kunna söka till hos oss. 

SE-ABBV-240103. Senast uppdaterad juni 2024.