Jobba på AbbVie

Se vad som gör oss till en bra arbetsplats.

Vi tror på att låta engagemanget växa, och uppmuntrar även våra medarbetare att arbeta ideellt inom ramen för ett flertal företagsövergripande initiativ – en plats för personlig tillväxt!


Vad vi erbjuder

Sedan AbbVie bildades har det funnits en tydlig övertygelse att de människor som jobbar här är företagets viktigaste tillgång och största konkurrensfördel. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, öppenhet och tillit till varje individs förmåga. Vi vill skapa en utforskande miljö där alla kan bidra utifrån sin fulla potential.

Som medarbetare på AbbVie är du genom innovation och samarbete delaktig i att och skapa lösningar som ökar människors livskvalitet och bidrar till en långsiktigt hållbar hälso- och sjukvård. För att nå vårt mål behöver vi de bästa medarbetarna och vi satsar därför på att vara den bästa arbetsplatsen.

Oavsett yrkesområde erbjuder vi spännande karriärmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt. Vi erbjuder också möjlighet till utveckling genom projekt, samarbeten och utbildning.

Vi erbjuder även bonusprogram, attraktiva pensions- och försäkringslösningar, flexibel arbetstid samt en mängd satsningar på hälsa och friskvård.Välbefinnande på jobbet och hemma


– Det är lätt att trivas på AbbVie! Förutom spännande arbetsuppgifter får jag samarbeta med kreativa kollegor – och vi har roligt tillsammans. Jag uppskattar att AbbVie lägger fokus på vår friskvård. Som medlem i vår hälsogrupp inspirerar och involverar jag medarbetare till våra hälso- och friskvårdsinitiativ. Det ger oss extra energi till våra arbetsuppgifter – och större möjlighet att nå vårt mål att förbättra liv.

Anna De Geer
PhD, MAVP Manager, AbbVie Scandinavia

Vårt syfte

Tillsammans gör vi skillnad.

Vi tror att vägen vi tar för att nå våra mål har betydelse. Var och en av våra 50 000 anställda i världen är en del av att forma dessa vägar – med våra värdeord som grund; 
Människor. Medkänsla. Möjligheter.

INVESTERINGAR

7.5+ miljarder kronor

investering i forskning och utveckling 2023Pipeline

90+

medicinska innovationer under utveckling

Vi har blivituppmärksammade världen över som en av de bästa arbetsplatserna 

Vi har fått äran att ta emot några av de mest prestigefyllda erkännandena i branschen, inklusive att vara namngivna på fler än 40 listor över mångfald och inkludering. I Sverige har vi sedan AbbVie bildades varit rankade som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work, en undersökning som speglar våra medarbetares känslor och tankar om hur det är att arbeta på AbbVie.Utforska möjligheter

Karriärmöjligheter i fler än 70 länder.SE-ABBV-240047v1. Senast uppdaterat april 2024.