Sverige - Svenska
VÄLJ ETT LAND

VÅRT SOCIALA ANSVAR

Som en del i vårt samhällsansvar har vi valt att ta ett socialt ansvar för att bidra till vårt samhälle. Vi har delat in vårt sociala ansvar i två delar; Employee Volunteering och AbbVie Giving. 

Inom Employee Volunteering genomför vi varje år Möjligheternas Dag, vilket är vårt svenska initiativ inom ramen för Week of Possibilities som pågår runt om i hela världen en hel vecka.

2016 och 2017 genomförde vi dagen hos vår partner Convictus, en ideell förening som arbetar med hemlöshet, drogberoende och hälsa, och bidrog då med praktiska insatser på deras tre härbergen och hälsocenter i Stockholm. 2018 genomförde vi Möjligheternas Dag tillsammans med vår nya partner Cancerkompisar Läs mer om Cancerkompisars verksamhet på cancerkompisar.se och se en film från 2018 års Möjligheternas Dag här:

Läs mer om Convictus verksamhet på convictus.org och se en film från "Möjligheternas Dag" 2016 här:AbbVie Giving innebär att AbbVie Sverige som företag donerar pengar varje år. Varje jul ger vi, istället för julklappar till medarbetarna, pengarna till en av våra partners verksamhet. Förra året räckte pengarna precis till en ny uppsökarbil till Convictus, och blir därmed ett väldigt konkret exempel på hur vi kan bidra till bättre förutsättningar till många människor varje dag. Vi donerar också pengar till fonder inom våra terapiområden. Exempel är Lilla Barnets Fond, Hjärtebarnsfonden, Födelsefonden och Parkinsonfonden.

Här kan du även läsa mer om vilka samarbeten och projekt AbbVie driver och stöttar globalt: corporate responsibility samt om de initiativ som bedrivs via "The AbbVie Foundation".

 


SEOTH160329

Gå vidare från abbvie.se

Den produktspecifika webbplats du har efterfrågat är avsedd för invånare i ett visst land eller flera speciella länder, vilka anges på den webbplatsen. Därför kan webbplatsen komma att innehålla information om läkemedel och andra produkter eller användning av de produkterna, vilka inte har godkänts i andra länder eller områden. Om du bor i ett annat land än dem som webbplatsen riktar sig till, ber vi dig kontakta AbbVie:s lokala dotterbolag för att få korrekt produktinformation för just ditt hemland.

Den AbbVie webbsida du försöker öppna kan vara på ett annat språk.

Den AbbVie webbsida du försöker öppna är inte nödvändigtvis anpassad till storleken på din datorskärm.

Vill du fortfarande öppna denna webbsida?

Avsluta abbvie.se

Information

Genom att klicka "ja" kommer du vidare utanför AbbVies webbplatser

Länkar som tar dig utanför AbbVies webbplatser är inte kontrollerade av AbbVie och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet eller ytterligare länkar från sådan plats. AbbVie tillhandahåller dessa länkar endast som en bekvämlighet och införandet av en länk innebär inte att AbbVie godkänt innehållet på den sida länken går till.

Den websida du försöker öppna är inte nödvändigtvis anpassad till storleken på din datorskärm.

Vill du lämna denna websida?

Arbetar du inom press och media?

Informationen på dessa sidor är endast avsedd för dig som arbetar som journalist, inom press och  media.

Klicka ja för att komma till pressrummet. Klickar du nej kommer du tillbaka till abbvie.se

Tillhör du svensk hälso- och sjukvård?

Sidan är endast avsedd för svensk hälso- och sjukvårdspersonal. Genom att klicka "Ja" bekräftar du att du tillhör målgruppen och sidan kommer att öppnas. Klickar du "Nej" kommer du istället att länkas till motsvarande sidor avsedda för patienter, anhöriga och allmänhet.