Sverige - Svenska
VÄLJ ETT LAND

NYHETSBREV OFTALMOLOGI

Välkommen till arkivet för AbbVies nyhetsbrev inom oftalmologi. Tanken med dessa nyhetsbrev är att bjuda på regelbundna uppdateringar om aktuella händelser och vad som är på gång inom oftalmologi. Om du har synpunkter på innehållet eller förslag på ämnen till kommande nyhetsbrev är du varmt välkommen att kontakta oss.


file

7 dec, 2017

NYHETSBREV oftalmologi 7 december 2017

Ett gott slut på 2017 med det första nyhetsbrevet från AbbVie Oftalmologi!

Syftet med denna satsning är att erbjuda dig som läsare regelbundna uppdateringar om vetenskapliga nyheter och andra aktuella händelser inom oftalmologiområdet. I detta första nummer kan du läsa en rapport från IOIS i Lausanne, ta del av den nya indikationen för HUMIRA® (adalimumab); icke-infektiös främre uveit hos barn från 2 års ålder, samt få information om HUMIRA 80 mg/0,8 ml, som nyligen blivit tillgänglig för förskrivning.

Vi hoppas att du kommer finna innehållet intressant och ser fram emot att ta del av dina synpunkter och idéer inför kommande nyhetsbrev!

Trevlig läsning, God Jul och ett Gott Slut på 2017 önskar oftalmologiteamet på AbbVie!

 

Ögonöppnare under IOIS 2107

Rapport från IOIS 2107

 
Ny indikation! Främre uveit hos barn från 2 års ålder

SYCAMORE-studiens resultat

SEHUR170588

Gå vidare från abbvie.se

Den produktspecifika webbplats du har efterfrågat är avsedd för invånare i ett visst land eller flera speciella länder, vilka anges på den webbplatsen. Därför kan webbplatsen komma att innehålla information om läkemedel och andra produkter eller användning av de produkterna, vilka inte har godkänts i andra länder eller områden. Om du bor i ett annat land än dem som webbplatsen riktar sig till, ber vi dig kontakta AbbVie:s lokala dotterbolag för att få korrekt produktinformation för just ditt hemland.

Den AbbVie webbsida du försöker öppna kan vara på ett annat språk.

Den AbbVie webbsida du försöker öppna är inte nödvändigtvis anpassad till storleken på din datorskärm.

Vill du fortfarande öppna denna webbsida?

Avsluta abbvie.se

Information

Genom att klicka "ja" kommer du vidare utanför AbbVies webbplatser

Länkar som tar dig utanför AbbVies webbplatser är inte kontrollerade av AbbVie och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet eller ytterligare länkar från sådan plats. AbbVie tillhandahåller dessa länkar endast som en bekvämlighet och införandet av en länk innebär inte att AbbVie godkänt innehållet på den sida länken går till.

Den websida du försöker öppna är inte nödvändigtvis anpassad till storleken på din datorskärm.

Vill du lämna denna websida?

Arbetar du inom press och media?

Informationen på dessa sidor är endast avsedd för dig som arbetar som journalist, inom press och  media.

Klicka ja för att komma till pressrummet. Klickar du nej kommer du tillbaka till abbvie.se

Tillhör du svensk hälso- och sjukvård?

Sidan är endast avsedd för svensk hälso- och sjukvårdspersonal. Genom att klicka "Ja" bekräftar du att du tillhör målgruppen och sidan kommer att öppnas. Klickar du "Nej" kommer du istället att länkas till motsvarande sidor avsedda för patienter, anhöriga och allmänhet.