Sverige - Svenska
VÄLJ ETT LAND

Utbildning inom ultraljud

ultraljud

Muskuloskeletalt ultraljud 

AbbVie är stolta över att vara föregångare med att hjälpa svensk reumatologi med introduktionen av muskuloskeletalt ultraljud i vården samt sprida kunskap om andra bilddiagnostiska metoder vid handläggning av RA-patienten.

Är er klinik intresserad av att diskutera om detta kan vara ett samarbetsprojekt lämpat för er så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

 

REUMATOLOGISKT ULTRALJUD – FÖRDJUPNINGSKURS

4–5 OKTOBER 2018, KÄMPASTEN, SIGTUNA

I samarbete med ledande svenska och norska reumatologer har AbbVie även tagit fram en fortsättningskurs inom reumatologiskt ultraljud. Kursen bygger vidare på tidigare ultraljudskurser på basnivå och innehåller en systematisk genomgång av bland annat dopplerfysik, komplexa leder, reumatiska patologiska förändringar (synoviter, erosioner, artros och kristallartrit) och introduktion i scoring-metodik. Föreläsningar varvas med praktiska moment där deltagarna både får öva på varandra och på patienter.

Här hittar du kursprogrammet.

För frågor och anmälan, kontakta oss.


SEHUR000000

Gå vidare från abbvie.se

Den produktspecifika webbplats du har efterfrågat är avsedd för invånare i ett visst land eller flera speciella länder, vilka anges på den webbplatsen. Därför kan webbplatsen komma att innehålla information om läkemedel och andra produkter eller användning av de produkterna, vilka inte har godkänts i andra länder eller områden. Om du bor i ett annat land än dem som webbplatsen riktar sig till, ber vi dig kontakta AbbVie:s lokala dotterbolag för att få korrekt produktinformation för just ditt hemland.

Den AbbVie webbsida du försöker öppna kan vara på ett annat språk.

Den AbbVie webbsida du försöker öppna är inte nödvändigtvis anpassad till storleken på din datorskärm.

Vill du fortfarande öppna denna webbsida?

Avsluta abbvie.se

Information

Genom att klicka "ja" kommer du vidare utanför AbbVies webbplatser

Länkar som tar dig utanför AbbVies webbplatser är inte kontrollerade av AbbVie och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet eller ytterligare länkar från sådan plats. AbbVie tillhandahåller dessa länkar endast som en bekvämlighet och införandet av en länk innebär inte att AbbVie godkänt innehållet på den sida länken går till.

Den websida du försöker öppna är inte nödvändigtvis anpassad till storleken på din datorskärm.

Vill du lämna denna websida?

Arbetar du inom press och media?

Informationen på dessa sidor är endast avsedd för dig som arbetar som journalist, inom press och  media.

Klicka ja för att komma till pressrummet. Klickar du nej kommer du tillbaka till abbvie.se

Tillhör du svensk hälso- och sjukvård?

Sidan är endast avsedd för svensk hälso- och sjukvårdspersonal. Genom att klicka "Ja" bekräftar du att du tillhör målgruppen och sidan kommer att öppnas. Klickar du "Nej" kommer du istället att länkas till motsvarande sidor avsedda för patienter, anhöriga och allmänhet.